Hoppa till sidans innehåll

1 år i vår nystartade regi

17 NOV 2014 10:17
Tiden går fort! I går 16 november fyllde klubben 1 år efter återstarten. Vi kan stolt sammanfatta att under det gångna året har vi blivit hela 89 medlemmar.
  • Skapad: 17 NOV 2014 10:17

Vi har arrangerat en deltävling i Värmlandsserien MTB och introducerat cykelsporten för barn via Posttrampet for Kids. Vi har även blivit med en Bike park.

Det har tävlats flitigt på olika nivåer och vi har visat upp att vi finns. För att nämna några exempel, så inledde Jakob Björklund säsongen starkt med en seger i Dalsland XC. Senare under säsongen placerade sig Jakob på en fin 9 plats på Maraton SM och en 13 plats totalt i Långloppscupen. Rille Svanberg var snabbaste Kristinehamnare på Vätternrundan och Max Lundin kom tvåa i sin klass i en deltävling i Västgötacupen i Mariestad.

Seniorträningarna har inte fått så stort genomslagkraft som vi hade hoppats på, men barnträningarna har slagit alla förväntningar och vi har haft ett fyrtiotal barn som har tränat med oss.

Vi ser fram mot ett nytt händelserikt år. Närmast drar vi igång med inomhusträning på Galaxen och vi kör även igång MTB-träning en dag i veckan under vintern. Därefter blir det bokslut och planering inför 2015 och vårt första årsmöte under första kvartalet.
Skribent: Anders Lundin
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: This is a mailto link

Se all info