Hoppa till sidans innehåll

Ändringar och information inför träningspass

02 APR 2014 06:43


För att kunna nå ut till alla inför träningar utan att behöva logga in och uppdatera hemsidan eller att skicka e-mail har vi nu lagt upp en sida som heter "Ändringar och information inför träningspass" (Bygger på funktionen Gästbok).

  • Uppdaterad: 08 APR 2014 07:11

Här kan den som ansvarar för en träning lägga in ändringar som t.ex. att träningen ställs in, ansvarig inte kommer eller om man av någon anledning vill ändra Startplats/Tid. Här kan även en mer detaljerad information om träningen läggas ut.  Detta gäller för ett träningstillfälle. Permanenta ändringar gör vi i informationen på hemsidan.


Skriv alltid in dag och datum i rubriken för inlägget tillsammans med ändringen/informationen.

Så inför varje pass rekommenderar vi att samtliga deltagare går in och kollar om det har dykt upp några ändringar/Information innan ni sätter er på cykeln och trampar iväg till samlingen.

Informationen hittas under fliken:

Träning/Ändringar och information inför träningspass.

 

Skribent: Anders Lundin
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: This is a mailto link

Se all info