Hoppa till sidans innehåll

Full fart i skogen

01 SEP 2020 00:58
69 tävlingssugna cyklister från Värmland med omnejd äntrade starten när klubben arrangerade årets första deltävling i Värmlandsserien MTB i söndags.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2020 00:58

Man kunde riktigt känna glädjen många kände för att äntligen få sätta på nummerlapp på cykeln igen efter en minst sagt annorlunda tävlingssäsong i och med Covid-19 pandemin.

Vi fick tänka om inför tävlingen i år och särskilja de olika tävlingsklasserna inför start mm så att det inte skulle samlas för mycket folk på ett och samma ställe. I det stora hela lyckades vi bra och vi fick mycket positiv feedback av deltagarna både för arrangemanget och vår fina tävlingsbana.

I seniorklassen, division 1 herrar, vann Johan "Limpan" Lindbom från Almby IK, som redan från start skapade sig en lucka ner till övriga i klungan och behöll sedan försprånget ända in i mål.

I ungdomsklasserna hade klubben ett stort gäng med tävlingssugna pojkar och flickor med. I klassen pojkar/flickor 9-10 år så var det hela 9 hemmaåkare av 13 startande i klassen. Det är verkligen kul att se. Klubbens unga cyklister placerade sig bra i samtliga klasser.

Vi summerar tävlingen som rolig och lyckad.

Resultatlista deltävling 1 i Värmlandsserien MTB - Kristinehamn

Skribent: Anna Lundin
E-post: Adressen Gömd
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: info@kristinehamnsck...

Se all info