Hoppa till sidans innehåll

Backe upp och backe ner vid deltävling 2 i Värmlandsserien MTB

28 SEP 2020 00:51
Något som vi verkligen gillar och är ganska bra på är att arrangera MTB tävlingar i Värmlandsserien. Vi är ett sammansvetsat gäng som fått in en bra rutin på detta.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2020 00:51

Idag (söndag) var det återigen dags. Denna gång hade vi Kullhagarna som tävlingscentrum. En bana som vi senast använde vid Värmlandsserie sammanhang 2015. Det var roligt att kunna visa upp denna flowiga ganska konditionskrävande bana för alla cyklister från Värmland med omnejd. Och som rubriken avslöjar så är en bana som är backe upp och backe ner, det är ingen tid för vila.

Fyrtiotvå tävlingssugna kom till start idag. Det var färre deltagare än vad vi hade i augusti vid vår förra deltävling men med tanke på att det är i slutet av säsongen så var det bra deltagarantal. Vi fick många positiva omdömen efter dagens tävling både för arrangemanget och för banan. Det är något som vi varmhjärtat tackar för.

Hemmaåkarna från Kristinehamns Cykelklubb gjorde alla fina prestationer och det blev segrar i fem klasser, Harry Dahlén P9-10 år, Emily Thompson F9-10 år, Max Lundin P11-12 år, Alexander Andersson P15-16 år och slutligen Sven-Åke Eriksson Division 3 Herrar.

Jakob Björklund från Team Skoglöfs IF stod som segrare med god marginal i Division 1 Herrar.

Nu packer vi ihop tävlingssäsongen för iår med ett lyckligt hjärta, det var vi som gjorde Värmlandsserien MTB möjlig i år, detta annorlunda 2020.

Resultat Deltävling 2 Värmlandsserien MTB 27 September Kristinehamn


Saknas på bilden Christoffer Kihlström

Skribent: Anna Lundin
E-post: Adressen Gömd
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: info@kristinehamnsck...

Se all info