Hoppa till sidans innehåll

Elliot en riktig superhjälte

11 AUG 2019 20:48
Elliot bevisar idag att inget är omöjligt.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2019 20:48

Fyra ungdomar från Kristinehamns CK körde idag Cykelvasan 32 km. Elliot Zander, Hampus Cronesberry Nordling och Viggo Johansson körde Ungdomscykelvasan som också är 32 km. Viggo körde i H13-14 års klassen och körde på bra in till Mora på tiden 1h 14 minuter. Elliot och Hampus körde i H11-12 års klassen och cyklade tillsammans hela vägen och körde starkt in i målet i Mora på tiden 1:48.  

Max Lundin körde Cykelvasan 32 km (motion) för fjärde året i rad tillsammans med pappa Anders. Max förbättrade sin tid med hela 6 minuter från i fjol och körde in i mål på tiden 1:12.  

Men dagens stora hjälteinsats står ändå Elliot Zander för. Våren 2017 tränade han på att cykla igen efter att ha tappat alla muskler i den tuffa cancerbehandling som han genomgick. För ca ett halvår sedan fick han sin sista behandling och då bestämde han sig för att cykla cykelvasan. Idag kör han Cyklevasan 32 km med bravur. Det är en hjälteinsats som heter duga!

I Cykelvasan 94 km hade klubben med två cyklister, Anders Lundin jubilerade dessutom med att köra för tionde året i rad. Peter Andersson debuterade i årets Cykelvasa och körde på riktigt bra!


 

 

Skribent: Anna Lundin
Epost: Adressen Gömd
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: info@kristinehamnsck...

Se all info