Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap och 100 års kalas

03 OKT 2018 10:47
I söndags firade vi att klubben fyllt 100 år sedan den startades för första gången och det gjorde vi i samband med årets klubbmästerskap.
  • Skapad: 03 OKT 2018 10:47

Vi startade klubbmästerksapet med landsvägsloppet på förmiddagen. Ett lopp som sträckte sig  Johannesberg till Hedebotten via Älvbron tur och retur två gånger. Ungdomsklasserna körde sträckan en gång. I herrklassen tog Troels Poppe hem guldet och blev därmed årets klubbmästare i LVG. Och i ungdomsklasserna tog Alexander Andersson och Max Lundin varsin klubbmästar titel.

På eftermiddagen var det sedan dags för MTB loppet som kördes i och i området runt Bikeparken. I herrklassen MTB tog Anders Lundin klubbmästartiteln och i ungdoms repektive barnklassen blev Sepp Lanting och Emily Thompson klubbmästare.

Under eftermiddagen grillades det korv och bjöds på kaffe och tårta då vi även hade 100 års kalas för klubben. I år är det nämligen hundra år sedan klubben startade för första gången.

Ett stort tack till alla duktiga cyklister och till alla er som kom och hejade och firade med oss.

Resultat Klubbmästerskap 2018

Lite om klubbens historia

Skribent: Anna Lundin
Epost: Adressen Gömd
Vår klubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna.
svenska spel

VIKTIGA LÄNKAR
 

Vill du att ditt företag skall synas på vår hemsida? Kontakta oss för en reklamplats.  Maila oss på This is a mailto link 

Våra sponsorer och samarbetspartners
Maxi_Kristinehamn
DÄCKTEAM GUMMI
bridgestone

ekman hotels

Postadress:
Kristinehamns CK - Cykel
Anders Lundin, Visnumsgatan 11
68141 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702123685
E-post: This is a mailto link

Se all info